Alla inlägg under december 2008

Av Vessla - 23 december 2008 15:15

 

Shit helt nyvaken och ostadig på benen, likt en gasell på den afrikanska savannen måste jag komma på benen fort för att inte falla offer för alla rovdjur.. Men i mitt fall handlar de mer om att jag måste komma igång med lite små saker, ni vet städning, tvätta såna där tråkiga skit saker man plockar vuxenpoäng på..

Satan va trött jag är, tror jag ska resa mig ur soffan och börja.. Men den är så himmelskt skön att sjunka ner i och vaggas till musiken.. Ur högtalarna dånar Tack o go jul med Ultima Thule.. Jaa, jag lyssnar på en jul låt, men ingen äcklig jävla Krister Sjögren som försöker göra sin egna tolkning på Gläns över sjö och strand..

Snart ska jag iväg med ett tåg också få komma till civilisationen, jag vill inte erkänna de men jag har saknat Donkens skabbiga hamburgare, så de ska jag smaska i mig så fort jag kommer ner till my old home town, och morsans gnäll hehe..

PS. Babyface, min lille venn håper du har en koselig jul du synes å være ganske så sliten når jeg ringte i morges .. hehe Ringer deg i kveld, kjære, var bare tenker ta på norsk slik at du ikke får for mye länktan etter fisk, kald pizza og vafler packitera


// Vessla FTW

Av Vessla - 23 december 2008 01:58


Glöggafton med Farbror Punk


Så typiskt att John Blund ska avvakta med sitt besök som vanligt, tror jag oftare har påhälsning av påskharen än tönten som kastar sand i ögonen på folk..


Så vad gör jag nu klockan 2 på natten dagen före doppar dagen då? Nja inte mycket filosoferar om saker och dricker glögg ! Mumma..


Apatheid avskaffades i början av 90-talet.. Men vem kunde tro att Blossa skulle lansera en vit glögg drygt tio år senare? Precis som med alla typer av vin har glögg blivit en succé på tetrapack och bag-in-box.. Bag-in-boxen måste ju vara skåp supande och societets kärringarnas förlovade dröm ?!


Ska man dricka glögg så ska den komma på flaska , sen om man är en riktig jul reaktionär så ska alla tillbehören finnas med så klart.. För vad är glögg utan russin och mandel? Om man vill, (och de gör man så klart) Så kan man spetsa sin glögg med en flaska finklig Explorer, alla ingredienser blandas med glöggen i en stor kastrull och simsalla bim så har man snart supit ner hela släkten..


Men varför ska man dricka sprit på julen? De har jag aldrig fattat, när man vet att tomten ska komma med klappar till barnen.. Så har tomten redan stärkt sig med ett par järn för att klara att ''gå och köpa tidningen'' men vilket barn vill få sin julklapp av ett spritstinkande rött fetto?


Jag blir ofta beskylld för att vara snobbig av folk, framför allt av Pop-Lotta om du läser de här så släng in en kommentar ;D och berätta för publiken haha..


Hur som helst verkar de som att Blossa läste nått av alla mina miljoner brev och mail som jag har skickade genom åren.. För de lanserade förra året en glögg spetsad med rom ! Den kostar 75 spänn för en halv litern och har varunummer 97940-02 Gör som mig spring till glasbanken och handla ! Inte ofta jag uppmuntrar till att stödja spritmonopolet men jag gör att undantag och ställer mig i skamvrån..


Kollade in Farbror Punks blogg tidigare, för er som inte känner till honom så tillhör han en del av eliten när de gäller intressanta kultur bloggar.. Han hade ett intresant glögg tipps, som jag bara va tvungen att testa.. Och för den som blev nyfiken här är de;

Så för er som törs testa något nytt och gott. Gör som "Kryddflickorna" en gång sjöng "Krydda upp ditt liv"

Recept:
En flarra Lucia Choklad
En röd chillifrukt.

Tvätta chillin, snitta frukten, peta ner den i flaskan. Låt stå 4-12 timmar (Efter behag) läs hela inlägget direkt på http://farbrorpunk.blogg.se/2008/november/gloggtipset.html


Jag ger de 6 knogjärn av 10 möjliga, chilin smälter samman med chokladen och de blir ett underbart fyverkeri av smaker ;D


Och direkt till Farbror Punks blogg http://farbrorpunk.blogg.se/ ett stycke musikhistoria.. Och för den som gillar punk, så är den en guldgruva ;D


// Vessla FTW

Av Vessla - 22 december 2008 19:48


Instruktionsvideo: Så här hugger och snor du en julgran


Ja nu börjar även jag komma i Jul stämning fast att jag inte ens firar jul.. Så jag har börjat fundera i banorna kring de här tyska fenomenet med att skaffa julgran, naturligtvis ska jag ha en riktig gran !


Jag är ganska känd i Leksand för att jag hatar deras jävla bondepack till julgranar, ni vet sport supporters som klär ut sig i all kuriosa och krims-krams deras lag lyckas spotta ut när de gäller associerar i lagets färger..


Felet med en äkta gran är så klart alla äckliga jävla insekter och diverse småkryp som valt samma gran som mig att övervintra i.. Sen när granen kommer in i stugvärmen så ska alla äckliga kryp vakna ur sin vinter dvala.. Till råga på allt kommer jag bli tvungen att anlita Anticimex.. (Jag skulle kunna varit rolig och skivigt Antisemitix)


En annan klar plåga med en riktig gran är ju att den kommer barra från dag ett de vill säga 23 december, granen ska in dagen före jul och ut 20:e aknut.. Som ni kanske fattar ska man gå ut i skogem med en såg eller den ännu manligare yxan, och bidra till skogsskövlingen ! Lämpligtvis kan man välja ut skog som tillhör svenska kyrkan, så man får tillbaks något på all kyrkoskatt man betalade in, innan man kunde gå ur..


Under julen kommer svartklädda stormtrupper att besöka varje svenskt hem och kontrollera att ingen juldesertör vanhelgar genom att ta hem en plastgran ! Den som har gjort de kommer att släpas ut och transporteras till ett koncentrationsläger som är beläget så högt upp på Treriksröset att personen i fråga får svindel !


Julmusten nykterhetens ursäkt till de skummande julölet


Oooh satan va jag blev sugen på ett glas skummande must med en skvätt Stroh Rom nu.. Mmm fan att jag inte har någon rom hemma stor bölar.. Må aldrig Coca Cola ta över julen.. Rätt sjukt vilka miljon belopp de lagt ner på marknadsföring i jakten på marknadsandelar..


Någon mer än jag som minns Coca Colas egna häxbrygd till Julmust? Den bar i alla fall namnet Bjäre must.. Minns att den musten från de onda läsk imperiet va ganska okej, men den försvan samma år.. Om någon känner till något annat land som har en inhemsk dryck som piskar skiten ur Coca Cola runt jul eller andra högtider så släng in en kommentar ;D


De är fan helgerån att dricka nått annat än julmust till julbordet, visst undan tag för julöl och snaps då.. Men en flaska julmust ska stå där på bordet som en påminnelse om denna tradition..


KOM IHÅG ! Julmust skall drickas på 33cl glasflaska, jag vill åter igen påpeka hur bögit de är att dricka must på PET-flaska (ryser på blotta tanken).. Riktiga män bär hem en back och öppnar kapsylen med tänderna ! Ska man va tuff ska de gälla julmust drickandet också..


Bunkra upp med backvis med must nu, den går att lagra precis som vin och får bara fylligare smak efter lagring, glöm inte att den ska stå källarsvalt och mörkt för bästa effekt..


PS. Vevves rumpa den vill jag pumpa, god jul gumman ;D


// Vessla FTW

Av Vessla - 21 december 2008 23:47


Små saker kan göra radikala ändringar i ens tillvaro, lixom vända upp och ner på saker och ting.. Vissa händelser kan vara mer omtumlande än andra.. Ordspråket gammal kärlek rostar aldrig stämmer i vissa fall, andra inte..


För nått år sen fick jag kontakt med henne, ni vet första riktiga kärleken i livet, men ung och dum som man är så gick allt åt helvete så klart, annars hade de kanske fortfarande varit vi ;D


En varm sensommar dag i högstadiet på parkeringen där bussarna hade börjat gå, på grund av att skolan renoverades.. Därför hade alla hållplatser flyttats.. Minns de så jävla väl, tuff som man va stod jag där kaxig utåt, men inom mig ville jag spy av nervositet, där stog hon bruden som alla hade spanat in.. Jag va så klart helt såld på henne, men att ta steget fram till henne va inte nått jag skulle fixat.. Men precis innan hennes buss kom så gick hon fram och kysste mig, lika fort va hon borta igen, den dagen svävade jag på rosa moln, jag va i himmelen ;D De här va 1999 och jag va 14 hon 13..


// Vessla FTW

Av Vessla - 21 december 2008 16:59

Jag hittade en paparazzibild på Jessica Sandén och Arne tillsammans ! ='(


De börjar dra ihop sig till Jul nu, för er som inte känner till de så är jag verklighetens Grinchen, men till skillnad från Jessica Sandén och sagornas Grinch så är jag inget troll ! (Förklaring? = Tidigare blogg)


Föresten är de någon mer än jag som har tänkt på att vi inte haft en enda riktigt snörik och vit jul sedan Arne Weisé slutade i rutan som Julvärd för SVT?


Årets Julvärd är som känt Lasse Kronér hur tänker SVT när de låter den skalliga flensgrodan tända ljuset? Visst Arne är en är en fullblods alkis ! Men vilken tomte är inte de?


Ja julen är tydligen tillägnad Jesus snickaren från Nasaret.. Ni vet killen som hamnade på korset om någon nu skulle ha missat de? När jag tänker efter så finns det faktiskt vissa personer som gjort detta ödestigna misstag ! Helt otippat är de judarna som gjort detta.. De verkar helt ha missat att bibeln består av två delar, NYA och GAMLA testamentet.. Mitt sjätte sinne säger mig att de kan ha nått med Judas att göra, vad tror ni kära läsare?


Varför ska vi fira en korsfäst kille som dog för 2000 år sen? Släpp de där nu, och gå vidare ! Släng ut krubban med Jesus barnet och bygg ett monument över den heliga Julvärden Arne Weisé i stället ! Marsipan kan funka som byggnadsmaterial.. Denna Julens urfader som alltid kommer att vara TV:ens okrönte konung, han kommer att för evigt att leva kvar i våra brustna hjärtan..


Hur i helvete tänkte SVT förra året när de lät Ernst Kitcher tända ljuset? Han kan ju inte ens renovera en sommarstuga så att normala människor kan bo där.. Alla efterkommande Julvärdar ska jagas och brännas på stora bål ! Greppa facklan och högaffeln bröder och systrar våran lynchmobb marscherar mot TV huset !


För att citera Corneliu Zela Condreanu : Det spelar ingen roll om vi vinner, förlorar eller offrar våra liv, det huvudsakliga är att vi gör det som en enhet av järn ! För er som inte läst hans självbiografi Till mina legionärer så kan ni önska den av tomten, men för att vara på den säkra sidan beställ den i din bokhandel; ISBN - 978-91-9759966-7-1


// Vessla FTW

Av Vessla - 20 december 2008 22:37


Jessica Zandén är mer skabbig än ett rabiessmittat troll !


Jag garvar så jag nästan gråter Tomten är far till alla barnen måste nog vara den absolut bästa svenska jul komedin alla kategorier ! Så jävla skön rakt igenom med sin träffsäkra humor och ironi..


Bästa scenen i hela filmen måste ju vara den i bastun med fittkartan, kollade runt på youtube men hittade ingen bra version av den så beklagar den dåliga ljudkvaliten, men håll till godo och se filmen!


En sjukt rolig film om en minst sagt komplicerad och udda familj, där man inte hänger med trotts att släktbanden förklaras om vilka som har barn med vilka och vilka som har knullat med vilka, en film som handlar om fortplantning innehåller så klart en del snusk som exempel visar Jessia Zandén ett bröst.. Synd bara att den kvinnan är mer skabbig än ett rabiessmittat troll !


Om man ska välja en svensk skådespelerska som ska flasha med brösten så hade nog Tuva Novotny varit exemplarisk, hon är lätt en av de hetaste skådespelarna som Sverige har att erbjuda..


// Vessla FTW

Av Vessla - 20 december 2008 18:58

 

Då va de helg och lördag den 20 december, med andra ord 4 dagar till stora doppar dagen.. Äntligen känner jag som mig som en människa igen, fan va bakis jag va igår.. För er som inte läser BABYFACE blogg så va jag på klassfest i i torsdags, spriten flödade, vi kröka på rejält, allt för att fira lite folk som gått klart kurserna och så.. Ja jag pluggar, otippat kanske?


Känns lite konstigt att jag har blivit så där små tofflig, hade ju varit fullt normalt om jag hade haft en sambo eller i alla fall ett förhållande.. Men så är inte fallet (singel och nöjd med de). Men varför i helvete ska man bli hemma kär för om man ändå ska vara helt ensam? Nej jag kanske ska bege mig ut i krog djungeln för att finna min prinsessa? Eller så gör jag om den här bloggen till en kontaktanons hehe.. Jag har redan efter drygt 30 timmar fått bra respons så kanske finns någon kvinna där ute som faller för lilla mig? Men den kontaktanonsen kommer kanske i nästa blogg beroende på om någon kommenterar och vill att jag ska skriva den ;D


Men ikväll ska jag njuta av trevligt sällskap i form av två brudar, Thai wok och bastu ;D Men för att krossa era perversa fantasier så är de två tjej kompisar.. Haha suckers!


Nej nu ska jag iväg och handla lite, hoppas utbudet av råvaror inte är så begränsat borde finnas en saluhall i varje svensk håla! Men gammal kock som jag är så kan jag nog improvisera i värsta fall..


Bye fuckers

// Vessla FTW

Av Vessla - 20 december 2008 00:13


Ibland kan de va himmelskt roande att få höra, men främst att få läsa om sig själv. ALLA har nog haft drömmen om att vara känd och hamna på tidningarnas omslag och löpsedlar?


Jag är absolut inget undantag, jag har jobbat för att skapa en myt om mig själv.. Vid vissa tillfällen har jag lyckats bättre än vid andra helt klart.. Men när jag sollade igenom den lilla rumpnissen Malins blogg, så fann jag ett ganska skönt inlägg som tog upp hela min veckoplanering verkar de som..

En av fördelarna med att jag endast har uppnått B-kändisskap än så länge är att de stora hormedierna och skvaller tidningarna inte har intresserat sig så värst mycket för mitt liv.. Men jag har tydligen inte lyckats komma undan ändå?


Jag fann följande inlägg :


Vessla update;

Idag så ær det klassfest så han ska sova på hotell, men det kommer æven en brutta från Sthlm så han ska bjuda på spaghetti och køttfærsås (alla vet vad han menar med det, haha). Imorgon så ska han åka och hælsa på mami sin i Hedemora, sen vet han inte vad han ska gøra. Han har iaf 1,5 kilo køttfærsås om någon vill ha? Sen på måndag så ska han nog åka till Åland och hælsa på några kompisar med Fnask. Kan någon gissa vad dom ska gøra?! Sara gissade ; Baka, knulla

Jag gissade ; brænna ner Åland (som många fler också hade trott.

Neej, Vessla ska på SPA, HAHAHA, kan nitænka er, Vessla och SPA med Fnask, man kan inga mer æn å bara skratta. Vessla med gurka før øgonen.. bara tanken får en att ge ett brett leende! HAHA, gogubben då!

För den som vill veta allt om mitt pittoreska liv så rekommenderar jag att bevaka  BABYFACE, i rock your world!


Hon verkar uteslutande ha en stenkoll på vad jag har för mig.. FRA borde helt klart anlita henne som hemlig agent, trotts att jag inte utgör någon överhängande säkerhetsrisk..

Till sist så tänker jag behålla hemligheten om körttfärssåsen för mig själv, alla som blivigt bjudna på detta hos mig vet vilket hemskt öde ni gått till mötes hehe ;D Men jag är övertygad om att hon kommer att avslöja de med ett djupgående repotage i sin blogg..
'

SÅ LÄS DEN FAN INTE OM DU ÄR MELLAN 17 - 40 HAR BRÖST OCH SER BRA UT!

Fett deutschen Männer haben auch Brüste, aber Sie sind nicht fucking schönen irgendwo, speedos am Strand haha!

// Vessla FTW

Presentation


Jag kan nog enklast beskrivas som en politiskt inkorrekt misantrop med känsla för livets alla äventyr ;D

Dela med dig av bloggen

Bookmark and Share

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vad tycker du om Kändisdjungeln?
 Värdelöst skit program
 Skön blogg / Skit pogram
 Underbart program
 Jag saknar Bengt!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards