Alla inlägg den 17 september 2009

Av Vessla - 17 september 2009 22:35

  

Om man trycker ihop ett gäng lobotomerade B-kändisar med massa plastväxter vad får man då? Nej man behöver inte ens tänka efter för att inse att svaret är Kändisdjungeln.. Som jag nämnde i min tidigare blogg TV4 skickar Pippi till Söderhavet igen? Kändis Djungeln jävla trams! Så har TV4 lyckats skapa en helt inkompetent dokusåpa med den svenska B-kändis eliten..

Men tydligen består svensk kvalitetsunderhållning utav plastväxter och helt värdelösa programledare.. TV4 brukar ju vara duktiga på ta med sina egna inavlade "profiler" I det här fallet Tilde de Paula och David Hellenius..

 

 

Jag tror knappast att man måste vara utbildad entomolog för att förstå att att något med djungeln inte stämmer helt? Deltagarna står mitt i en ''djungel'' utan tröjor, på natten.. Ett annat bra exempel är att inga flygfän svärmar framför kameralamporna? Men vem är jag att döma? Produktionsbolaget kanske har kapslat in hela djungeln med ett gigantiskt myggnät.. Men den teorin känns lika långsökt att hela inspelningen är äkta..

För den som besökt den svenska fjällvärlden känner nog till den invasion av mygg som utgör en plåga.. Men ytterligare än en gång så syns inga mygg eller andra insekter som det borde krylla av på en plats som denna ''djungel'' Det närmaste man kommer är en fjäril som åter kommer till och från..

Men jag skulle kunna sträcka mig till att tro att detta är någon form av tillrättalagt Malysikt kick-off läger som TV4's produktionsbolag har hyrt i utkanten av djungeln, precis som med Expedition Robinson..

    

När jag såg delen ''Rafael i djungelbaren'' så förundrades jag över hur fejkat allt känns, sista drinken med mixad buffelhjärna, och kameran snabbt sommar in en hjärna så ser den plastig och fejkad ut till max! Sen avsnittet då hovhyndan Catharina skulle smaska i sig en varan kuk vem fan tror på något dyligt?

För runt 15 år sedan var jag med i publiken för ett program som spelades in för Nickelodeon på Universal Studios i Orlando.. Före inspelningen visade kamerateknikerna och producenterna hur inspelningen gick till.. Jag läste även en liten kurs i film inspelning och sceneffekt..

 

Jag saknar mannen med pavan, Bengt.. Men han kommer nog tillbaks snart,

 

 Vessla FTW

 

Presentation


Jag kan nog enklast beskrivas som en politiskt inkorrekt misantrop med känsla för livets alla äventyr ;D

Dela med dig av bloggen

Bookmark and Share

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Vad tycker du om Kändisdjungeln?
 Värdelöst skit program
 Skön blogg / Skit pogram
 Underbart program
 Jag saknar Bengt!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards